2021-03-28 07:53:10• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Megismerkedsz valakivel, aki majdan nagy hatással lehet az életedre

Napi horoszkóp március 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp üzenete szerint ne hagyd, hogy mások akarata letérítsen arról az útról, amit elterveztél magadnak. Jók a gondolataid, és csak a következetességeden múlik, hogy valóra tudod-e váltani őket. Legyél rugalmas, de a távlati célokban kitartó.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A család, az otthon harmóniájának a megteremtése mostanában az elsődleges cél az életedben. Mint mindenben, ebben is többet érhetsz el a vágyódással, mintsem az akarattal. Az igazi békét csak békés eszközökkel lehet megteremteni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Kellemes meglepetésben részesíthetnek ma a csillagaid. A nap folyamán nemcsak az elképzeléseid szerint alakul az életed, de még valami extra bónuszt is kapsz a sorstól. Ma ezt természetesnek veheted. Ami jár, az jár.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A  Hold a Mérleg jegyébe lépett. A belső béke megteremtése a feladatod még akkor is, ha folyamatosan negatív hatások érnek. Ki tudod magad húzni a slamasztikából, és a rossz erőket jóvá tudod változtatni. Ez is csak egy próbatétel.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Megismerkedsz valakivel, aki majdan nagy hatással lehet az életedre. Hogy milyen téren, azt egyelőre nem látod tisztán. De mégis mindketten öntudatlanul is érzitek, hogy van valami dolog, amit együtt kell végrehajtanotok.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Talán van egy rosszakaród a környezetedben, aki valakit, vagy valamit meg szeretne szerezni tőled. Ha a nemtörődömséged nem vezet sikerre vele szemben, akkor lehet, hogy nyílt harcokba kell bocsátkoznod. Vértezd fel magad!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében jár. Ma minden a terveid szerint alakul, és ez vidámmá, felszabadulttá tesz. Ennél boldogabb már csak akkor lehetsz, ha hagysz egy kis teret a tervszerűtlenségnek is. Hagyd, hogy egy váratlan ötleted vezéreljen! Szép élményben lehet részed.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Mérleg jegyében jár. Ma minden a terveid szerint alakul, és ez vidámmá, felszabadulttá tesz. Ennél boldogabb már csak akkor lehetsz, ha hagysz egy kis teret a tervszerűtlenségnek is. Hagyd, hogy egy váratlan ötleted vezéreljen! Szép élményben lehet részed.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Egy kissé eluralkodott a káosz körülötted, de ma lehetőséged lesz rá, hogy úrrá legyél rajta. Akár a fizikai létben lesz kuszaság, akár a lelkedben, most egy nagy rendrakással tiszta terepet teremthetsz, és újra berendezkedhetsz benne.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Te akkor is hajlamos vagy a végsőkig ragaszkodni az elhatározásodhoz, ha tudod, hogy semmi esélyed nincs rá. Ezzel senki másnak, csakis önmagadnak okozol frusztrációt. A rugalmasság is erény, attól te még egy szilárd jellem vagy.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nehéz napjaid voltak az utóbbi időben, igazán rád férne egy kis kikapcsolódás, nyugalom. A baj csak az, hogy ezt először is önmagadban kellene megtalálnod. Bármilyenek lehetnek a külső körülmények, ha belül küzdelem van.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha volt valami, amit igazán fontosnak éreztél az életedben, és úgy találod, hogy egyre távolabb vagy tőle, akkor itt az ideje, hogy fordíts a sorsodon. Ha azonban legyintesz rá, vagy a nehézségekre hivatkozol, akkor nem remélhetsz mást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: